leren

Menu
thuisstudies

Thuisstudies

Een thuisstudie volgen via 1 van onderstaande aanbieders, is het kiezen voor het doen van een opleiding helemaal op die manier zoals u het wilt. Thuisstuderen is ideaal voor de mensen die een onregelmatig leven leiden, en niet de lessen kunne volgend op vaste tijden. Als u er voor kiest op thuis te gaan studeren, kied dan van 1 van onderstaande anbieders, dit zijn de beste in hun soort, en what you see is what you get.


NHA opleidingen (www.nha.nl) biedt de voordeligste thuis-studies aan van Nederland. Geïnteresseerden kunnen uit meer dan 250 verschillende cursussen en opleidingen kiezen. En starten kan op iedere dag van het jaar.


 
Bij het NTI studeert u waar en wanneer u wilt, in uw eigen tempo. Dit is mogelijk, omdat u bij het NTI gebruik maakt van het unieke Blended Learning-leerconcept. Blended Learning combineert de voordelen van zelfstudie, klassikaal onderwijs en begeleiding via de digitale leeromgeving (e-learning). Door deze combinatie bevat Blended Learning alle ingrediënten die nodig zijn voor eigentijdse kennistrajecten.De cursussen van Studieplan zijn voor iedereen betaalbaar. Want je bent verzekerd van de laagste maandprijzen. Daarbij kun je de cursus 14 dagen gratis uitproberen. Doe het dus nu! Dan ontvang je bovendien gratis een prachtige MP4 Touch met camera!Bij inschrijving voor een opleiding bij de LOI ontvang je nu een bol.com cadeaukaart t.w.v. € 15,–. Geniet van de jambische klanken van ‘Sjalalala’ met de nieuwste cd van Wolter Kroes of kies uit duizenden andere artikelen bij bol.com. De cadeaukaart is geheel vrij te besteden bij bol.com. Je hebt de keuze uit het complete aanbod Nederlandse en buitenlandse boeken, cd's, dvd’s, software, games, PC-accessoires, speelgoed, elektronica en zelfs telefonie.