leren

Menu
goedkoop een cursus volgen

LOI - maakt het verschil in onderwijs

Bij inschrijving voor een opleiding bij de LOI ontvang je nu een bol.com cadeaukaart t.w.v. € 15,–. Geniet van de jambische klanken van ‘Sjalalala’ met de nieuwste cd van Wolter Kroes of kies uit duizenden andere artikelen bij bol.com. De cadeaukaart is geheel vrij te besteden bij bol.com. Je hebt de keuze uit het complete aanbod Nederlandse en buitenlandse boeken, cd's, dvd’s, software, games, PC-accessoires, speelgoed, elektronica en zelfs telefonie.

 

HA thuisstudies - de voordeligste thuisstudies van Nederland.

Als u nu start met een cursus of opleiding ontvangt u een voucher voor een GRATIS 3- of 4-sterren VAKANTIEVERBLIJF van een week, voor 2 tot 4 personen. Geniet van de zon met uw partner, gezin, familie of vrienden en verblijf in een luxe accommodatie op basis van logies. De voucher is geldig tot december 2012. Zo valt een vakantie wel heel voordelig uit. U kunt uw verblijf voordelig verlengen met nog een week (hoeft niet!). Op de voucher geeft u 3 voorkeursbestemmingen aan en 3 voorkeursweken waarin u uw vakantie wenst te vieren. Vervolgens krijgt u gratis een zonnige bestemming aangeboden: een 3- of 4-sterren accommodatie met zwembad voor 2 tot 4 personen.

 

NTI opleidingen - studeren op je eigen manier.

Het NTI heeft nu toch een mooi welkomstcadeau voor u klaarstaan! Wanneer u zich inschrijft voor een cursus of opleiding ontvangt u een gratis LavAzza A Modo Mio cadeau. Want zeg nu zelf, wat is er fijner dan met een heerlijke warme kop koffie te studeren tijdens de wintermaanden? Deze trendy vormgegeven machine is makkelijk in gebruik. U zet de meest heerlijke cappuccino’s, espresso’s en cafe latte’s. Niet zo’n koffieliefhebber? Ook thee en warme melk zet u eenvoudig met deze machine. De LavAzza biedt dus voor ieder wat wils. Neem af en toe een korte pauze tijdens het studeren en geniet van een heerlijke warme drank naar keuze.